韩国美女久久,久久久国际精品,激情小说亚洲图片,国产精品多人

當前位置: 首頁 > 高中 > 高中英語

高二外研英語周報book6,高二外研英語周報第10期答案

  • 高中英語
  • 2025-08-01

高二外研英語周報book6?由最后一段中的Tippi, My Book of Africa, which has become a huge hit among animal fans 可以推知,喜歡動物的孩子們最有可能讀這本書。 B篇(藝術) 本文是說明文。文章主要介紹了畫家John Pugh和他的三維立體壁畫。 6. C。細節理解題。那么,高二外研英語周報book6?一起來了解一下吧。

英語周報高二外研版答案

Book 6 Module 5 參考答案及部分解析

參考答案

1-5 BCBBC6-10 CBCBA

11-15 BACAB16-20 ABACB

21-25 CADBC26-30 CADBC

31-35 BDABD36-40 ADCBD

41-45 CADBD46-50 ACBAD

51-55 CADBC56-60 CACBA

61-65 CBDCA66-70 BAADD

71-75 CEBGA

76. She will feel hungrier than usual.

77. Sleep deprivation could lead to weight gain.

78. They should keep a healthy and normal sleep habit.

79. People who work night shifts. / Night shift workers.

80. It is easier / less risky for them to have a baby.

短文改錯:

81. ... a live discussion ...live → lively

82. ... we go to ...go → went

83. ... where to save water.where → how

84. In an afternoon, ...an → the

85. ... gave them ...them → us

86. ... different way of ...way → ways

87. I suggested water ...water → watering

88. ... had been using to ...using → used

89. ... what we can save ...save前加to

90. ... learn a lot of ...去掉of

One possible version:

With the development of science and technology, electronic books are becoming more and more popular. Should electronic books take the place of paper books completely in the near future?

Some students say yes to the question due to the fact that electronic books are more convenient and much cheaper. What's more, electronic books are environmentally friendly while paper books involve cutting down trees.

However, others don't think so. For one thing, it's difficult to change people's traditional reading habits; for another, reading paper books is less harmful to our eyes.

In my opinion, electronic books shouldn't replace paper books completely in the near future. Instead, both of them will exist in the future because they both have their own advantages and can offer us different reading experiences.

部分解析

單項填空:

21. C。

英語周報高二外研版第4期

2015-2016學年上學期高二外研英語周報 第11期解析

Book 6 Module 1 參考答案及部分解析

參考答案

1-5 CAACB6-10 ACBAB

11-15 ABCBA 16-20AACBC

21-25 AABDA26-30BDABD

31-35 AACBC36-40 CFBDG

41-45 BBADC46-50 CBDCB

51-55 DADCB 56-60 CCBDD

61. mentioned 62.are asked

63. Exactly 64. which

65. to be interrupted 66.are moving

67. an 68. but

69. best 70. on / upon

短文改錯:

71. ... want apologise ...want后加to

72. ... hadn't gone wrongly! wrongly → wrong

73. ... my watch breaks ... breaks → broke

74. Believing it or not ...

Believing→ Believe

75. ... my trousers became dirt ...

dirt → dirty

76. ... catch other bus ...other → another

77. ... angry about me. about → with

78. Can us go out ...us → we

79. ... on next Saturday night? 去掉on

80. ... to hear from you. hear → hearing

One possible version:

Dear Monica,

How have you been getting on? It's beenalmost a month since you went back to America. I miss you a lot.

First please accept my thanks for all thatyou have done with my English learning. It was your teaching and encouragementthat helped me through all the difficulties. I couldn't have made such greatprogress without your timely help. Thanks a million!

Bythe way, please come back to Chinafor a visit whenever it is convenient for you. Anyway, you once told me thatyou enjoyed your travels across China.I will be looking forward to seeing you again.

Best wishes,

LiHua

部分解析

閱讀理解:

第一節:

A篇 (藝術)

本文是應用文。

高二外研英語周報第10期答案

英語周報高二2016-2017外研第十五期答案

Book 6 Module 1參考答案及部分解析

參考答案

1-5 BCAAC6-10ABBCC

11-15 BCBCA16-20ABCAC

21-25 DBACA 26-30CADBC

31-35 ADCBD 36-40 DAGCE

41-45 ADBCD 46-50 DBACB

51-55 CCACB 56-60 BDBCB

61. myself62. to get

63. really64. hadmade

65. a66.took

67. who68.that

69. to 70. better

短文改錯:

71. ... English-spoken contest ... English-spoken →English-speaking

72. ... who is excellent ... is → are

73. ... take part in ... take → took

74. ... as listener. listener前加a

75. ... got a lot of ... 去掉of

76. ... made fully use of ... fully → full

77. ... unknown one.one → ones

78. ... that can be done ... that → what

79. ... will no long ...long → longer

80. ... making good preparations ... making → make

One possible version:

Dear John,

I'm very sorry that I can't attend yourbirthday party on Saturday evening, which I promised to do.

My cousin is coming to visit me and hewants to go sightseeing in our city next week. He asked me to pick him up atthe airport on Saturday evening.

It's a pity that I can't go to celebrateyour birthday personally and will miss a good chance to have fun with ourclassmates. I have prepared a pretty gift for you and I'll give it to you nextMonday to show my best wishes. I really hope that you can accept myapologies.

Wish you a good time!

Yours,

LiHua

部分解析

閱讀理解:

第一節:

A篇 (歷史)

本文是記敘文。

英語周報2019高二外研

高二外研綜合英語周報第十二期答2015—2016總第3292期答案

Book 6 Module 2 參考答案及部分解析

[參考答案]

1-5 BACAC6-10BCCAA

11-15 CBABC 16-20BACCB

21-25 DBABD 26-30DCBDA

31-35 BCDBA 36-40BEDGF

41-45 DABDC 46-50BCACA

51-55 CBABD 56-60DBDAC

61. which62.was sold

63. appearance 64. with

65. using 66.to protect

67. amazing 68. although / though

69. obviously70. a

短文改錯:

71. ... while a card lying ...while → when

72. ... find that it was ... find → finding

73. I was puzzling ... puzzling → puzzled

74. ... came up a good idea ...up后加with

75. ... for the help.去掉the

76. ... types the number ...types → typed

77. ... the owner's names ...names → name

78. Immediate ... Immediate → Immediately

79. ... expressing her appreciate.

appreciate → appreciation

80. That I did made me ...That → What

One possible version:

We were playing basketball in theplayground yesterday afternoon when suddenly we saw something strange flying inthe sky. Then, it landed nearby with a voice saying it was a time machine andinviting us to travel on it. Getting on it, we were taken to a large palace. Toour surprise, we saw many great persons from the past. Albert Einstein wasthinking deeply about something. And Li Bai, a great poet from the TangDynasty, was reciting a poem under a full moon. What astonished us most wasthat we saw our ancestors, Beijing Man. They were cooking food withfire.

However, soon it was time for us to go backand we waved goodbye to them all. What a wonderful trip!

部分解析

閱讀理解:

第一節:

A篇 (個人情況)

本文是記敘文。

高二外研英語周報答案25

1-5 BCBBC 6-10 CBCBA

11-15 BACAB 16-20 ABACB

21-25 CADBC 26-30 CADBC

31-35 BDABD 36-40 ADCBD

41-45 CADBD 46-50 ACBAD

51-55 CADBC 56-60 CACBA

61-65 CBDCA 66-70 BAADD

71-75 CEBGA

以上就是高二外研英語周報book6的全部內容,為了研究太空環境對人體的影響,兩位宇航員將在國際空間站生活長達一年。6. A。細節理解題。根據第二段中的Now he'll spend theyear with Russian astronaut Mikhail Kornienko可知,他會和俄羅斯宇航員Mikhail Kornienko一起待在國際空間站,故選A項。7. D。細節理解題。內容來源于互聯網,信息真偽需自行辨別。如有侵權請聯系刪除。

猜你喜歡

主站蜘蛛池模板: 四川省| 南木林县| 宁海县| 大埔区| 依兰县| 眉山市| 黄山市| 张北县| 监利县| 长泰县| 江津市| 杭锦后旗| 临朐县| 贺兰县| 海晏县| 丹东市| 曲周县| 宝应县| 海淀区| 来宾市| 旌德县| 德令哈市| 丹巴县| 鹤岗市| 兰溪市| 札达县| 延吉市| 旺苍县| 缙云县| 嵊泗县| 探索| 泗水县| 沁阳市| 都匀市| 会泽县| 泗水县| 厦门市| 巫山县| 沿河| 吴忠市| 淳安县|